Szúnyogháló

Szúnyogháló

Fix szúnyogháló

Fix szúnyoghálóA Fix szúnyogháló rendszer egy egyszerű, feladatát tökéletesen ellátó, minden típusú házra alkalmazható megoldást nyújt a rovarok ellen. Készüljön akár műanyag vagy alumínium profilból, minden esetben UV stabil, üvegszál alapú háló kerül felhasználásra, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

 

 


 

Mobil szúnyogháló

Mobil szúnyoghálóA Mobil szúnyogháló rendszer, az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen. Rolós kivitelben ablakra függőleges mozgatás, ajtóra vízszintes mozgatás ajánlott. A szerkezet és a háló időjárás álló, ezért rendkívül hosszú élettartamot biztosít a felhasználó részére a mobil szúnyoghálók praktikusak, mert ha nincs rá szükségünk, egyszerűen visszaengedjük a saját tokjába. Az általunk gyártott szúnyogháló rendszerekhez hasonlóan, ez a termék is üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít. A rendszer, épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt. A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti.

 


 

Szúnyogháló ajtó

Szúnyogháló ajtóEz a rendszer kifejezetten ajtókhoz lett kifejlesztve. Ajtók, teraszajtók változó szélességű ajtónyílások kényelmes és praktikus rovarvédelmére nyújt megoldást.

Facebook oldalunk

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Amennyiben a "Ajánlat kérés" gombra kattintva nem jelenik meg a levelező programja, akkor a info@tzglobal.hu email címen tud írni vagy elérni telefonon: +36305236863
Ajánlat kérés