Redőny

Redőny

Műanyag redőny

Műanyag redőnyA redőny típusok közül a legkeresettebb. Lindab lemezből hajtott tok alumínium véggel rendelkezik. A tokon belül csapácson gördülő tengellyel van ellátva. A műanyag lamellákat kefés lefutó sín vezeti, amely lehet műanyag és alumínium is. Kombinálható függőlegesen mozgatható integrált szúnyoghálóval egybeépítve is. A lamellák túlhúzását rejtett ütköző akadályozza meg. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

Alumínium redőny

Alumínium redőnyRedőny típusok közül a legkorszerűbb. Teljesen alumínium szerkezet, csapágyazott acéltengellyel a redőnyléc gyárilag színezett (eloxált) alumíniumprofil, poliuretán habbal kitöltve, ami hő- és hangszigetelő. A redőnylécek a biztonságosabb működés érdekében oldalirányú elcsúszás ellen ki vannak határolva (arriterezve). A lefutó sín kefézett alumínium. A lamellák túlhúzását rejtett ütköző akadályozza meg. Kombinálható függőlegesen mozgatható integrált szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálja.

Facebook oldalunk

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Amennyiben a "Ajánlat kérés" gombra kattintva nem jelenik meg a levelező programja, akkor a info@tzglobal.hu email címen tud írni vagy elérni telefonon: +36305236863
Ajánlat kérés