TZ Global Kft-ről

TZ Global Kft-ről

TZ Global kft üzlethelység

A TZ GLOBAL Kft. 2020. júliusa óta megújult 600 m2-es komplexumban várja visszatérő és új ügyfeleit. 

Telephelyünkön raktárcsarnok, bemutatóterem, szaküzlet és iroda kapott helyet, a megrendelő igények legszélesebb körű kiszolgálása érdekében. 

60 m2 szaküzlet folyamatosan bővülő kínálatában szerepelnek hőszigetelési, hideg és meleg burkolási termékek, kül - és beltéri nyílászárók, garázskapuk, árnyékolástechnikai eszközök, díszkövek, WPC terasz és kerítésburkolatok, alumínium kerítés elemek, szerszámok nagy választékban. 

Szolgáltatásaink közé tartozik a homlokzati vakolatok és festékek helyszíni színkeverése, valamint homlokzati állványzat telepítése, teljes körű generál kivitelezés. 

 

 


A géppark

Minőségi Devalt, Makita, Metabo és Zipper felszereléseink garantálják az időtálló és színvonalas munkavégzést. Megbízható Mercedes és Ford kisteherautóink pedig időben, biztonságban célba juttatják termékeinket és embereinket.

A csapat

Immár 12 stabil ember tartozik a TZ Global egyre népesedő kis családjába: kőműves, festő, villanyszerelő, ács-állványozó és hőszigetelő teszi hozzá nap mint nap szakértelmét projektjeinkhez. És persze Bogyót, a telephely-kutyát se hagyjuk ki a felsorolásból :)

Facebook oldalunk

Partnereink

 

Borovi        Daniella Villamosság    Hubert parketta    Kömmerling    Mapei    Paorvíz kft    Peakston    Teg    Terramandala allvanynagyker    Wolker    XXl redőny    Kling kaputechnika        Illbruck        Scherf    Xénia-Ker Kft     

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Amennyiben a "Ajánlat kérés" gombra kattintva nem jelenik meg a levelező programja, akkor a info@tzglobal.hu email címen tud írni vagy elérni telefonon: +36305236863
Ajánlat kérés