Formabontók vagyunk

Formabontók vagyunk

Profik vagyunk

Profik vagyunk

Merészek vagyunk

Merészek vagyunk

Zöldek vagyunk

zoldek-vagyunk.jpg

Zöldek vagyunk

zoldek-vagyunk1.jpg

Letisztultak vagyunk

letisztultak-vagyunk.jpg

Letisztultak vagyunk

letisztultak-vagyunk1.jpg

Elegánsak vagyunk

elegansak-vagyunk.jpg

Elegánsak vagyunk

elegansak-vagyunk1.jpg

Vagányak vagyunk

vaganyak-vagyunk.jpg

Vagányak vagyunk

vaganyak-vagyunk1.jpg

TZ Global Kft-ről

TZ Global kft üzlethelység

A TZ GLOBAL Kft. 2020. júliusa óta megújult 600 m2-es komplexumban várja visszatérő és új ügyfeleit. 

Telephelyünkön raktárcsarnok, bemutatóterem, szaküzlet és iroda kapott helyet, a megrendelő igények legszélesebb körű kiszolgálása érdekében. 

60 m2 szaküzlet folyamatosan bővülő kínálatában szerepelnek hőszigetelési, hideg és meleg burkolási termékek, kül - és beltéri nyílászárók, garázskapuk, árnyékolástechnikai eszközök, díszkövek, WPC terasz és kerítésburkolatok, alumínium kerítés elemek, szerszámok nagy választékban. 

Szolgáltatásaink közé tartozik a homlokzati vakolatok és festékek helyszíni színkeverése, valamint homlokzati állványzat telepítése, teljes körű generál kivitelezés. 

 

 


A géppark

Minőségi Devalt, Makita, Metabo és Zipper felszereléseink garantálják az időtálló és színvonalas munkavégzést. Megbízható Mercedes és Ford kisteherautóink pedig időben, biztonságban célba juttatják termékeinket és embereinket.

A csapat

Immár 12 stabil ember tartozik a TZ Global egyre népesedő kis családjába: kőműves, festő, villanyszerelő, ács-állványozó és hőszigetelő teszi hozzá nap mint nap szakértelmét projektjeinkhez. És persze Bogyót, a telephely-kutyát se hagyjuk ki a felsorolásból :)

Partnereink

 

Borovi        Daniella Villamosság    Hubert parketta    Kömmerling    Mapei    Paorvíz kft    Peakston    Teg    Terramandala allvanynagyker    Wolker    XXl redőny    Kling kaputechnika        Illbruck        Scherf    Xénia-Ker Kft     

Híreinkből

Multifunkcionális otthonok, környezettudatosan

Lakóterünk fogalma teljesen átalakult az utóbbi egy évben, mivel időnk nagy részét a négy fal közt voltunk kénytelenek kihasználni, iroda, óvoda, iskola és szabadidős helyszín gyanánt. Az otthon fogalma átrendeződött, a multifunkcionalitás került a középpontba, ugyanakkor az előrejelzések szerint az igény otthonunk komfortosabbá és sokoldalúbbá tételére a jövőben csak nőni fog. A trendek folyamatosan változnak, de az integrált lakótér fogalma megkerülhetetlenül befolyásolja otthonunk felosztását. Az élettér egyszerre több zónává oszlik, melyekben meg kell tanulnunk több dologra fókuszálni egyszerre. Az építészet és lakberendezés célja, hogy a design mellett kiszolgálja az igényeinket, így olyan megoldások felé nyitunk majd, amelyek támogatják az összpontosítást, vagy épp egyszerűsíthetik a feladatok közti eligazodást.

 

Tovább
Most robbanhat fel igazán az új lakások ára

A tavalyi év egyik legfontosabb kérdése az új lakások 5 százalékos áfája volt, ami eredetileg 2019 végéig lett volna érvényben, de a 2018. november 1-je előtt beadott építési engedélyek esetében ezt meghosszabbították 2023 végéig.

Tovább

Referenciáink

Budapest nyílászáró csere
Budapest nyílászáró csere

budapest-nyilaszaro-csere.jpg

MEGNÉZEM
Tárnok terasz hidegburkolás
Tárnok terasz hidegburkolás

tarnok-terasz-hidegburkolas.jpg

MEGNÉZEM
Szomor általános iskola felújítás
Szomor általános iskola felújítás

szomor-altalanos-iskola-felujitas2.jpg

MEGNÉZEM
Pest hidegkút stukkozás
Pest hidegkút stukkozás

pest-hidegkut-stukkozas.jpg

MEGNÉZEM
Budapest XII kerület lakásfelújitás
Budapest XII kerület lakásfelújitás

budapest-xii-kerulet-lakasfelujitas.jpg

MEGNÉZEM
Óbarok családi ház
Óbarok családi ház

obarok-csaladi-haz3.jpg

MEGNÉZEM
Tatabánya bánhida támfalépítés
Tatabánya bánhida támfalépítés

tatabanya-banhida-tamfalepites.jpg

MEGNÉZEM
Budapest Írisz Panzió
Budapest Írisz Panzió

budapest-irisz-panzio.jpg

MEGNÉZEM

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Amennyiben a "Ajánlat kérés" gombra kattintva nem jelenik meg a levelező programja, akkor a info@tzglobal.hu email címen tud írni vagy elérni telefonon: +36305236863
Ajánlat kérés