Tevékenységeink

Tevékenységeink

 

Teljes körű generálkivitelezés

Új ingatlan építése, vagy meglévő kibővítése, netán felújítása esetén minden terhet leveszünk az Ön válláról. Cégünk - több éves szakmai tapasztalatának és kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően - magas minőséget kínál a hazai generálkivitelezői szegmensben, így garantáljuk, hogy a tervezéstől a teljes körű kivitelezésig megvalósítjuk álmait; legyen szó egy kisebb garázsról, egy terasz felépítéséről, vagy akár egy komplett, többszintes lakóházról. Ossza meg velünk terveit, álmait, és egy rövid papírmunkát követően nem is marad más dolga, mint hátra dőlni, és élvezni, ahogy mi mindent elintézünk Ön helyett. Földmunka? Építőanyagok? Vállalkozók összeegyeztetése? Minőségellenőrzés? Nálunk bármi szóba jöhet. Kérje ajánlatunkat!

 

Térkövezés

Ugye, milyen bosszantó, ha a frissen készített díszburkolat megsüllyed...? Nálunk ettől nem kell tartania! Vállaljuk mindenféle térkő-díszburkolat fektetését - akár fűtött változatban is - anyagbeszerzéssel, garanciával. Helyszíni felmérés követően készítjük egyedi, jutányos árajánlatunkat. Gyors, precíz, szakszerű és tartós! Kérjen helyszíni felmérést!

 

Gipszkartonozás

Gipszkartonban is nagyok vagyunk: szolgáltatásaink közé tartozik a gipszkarton rendszerek építése és szerelése (szerelt válaszfal és előtétfal rendszerek építése), válaszfalak utólagos hő- és hangszigetelése, kazettás és gipszkarton álmennyezetek kivitelezése éppúgy, mint a tetőtér beépítés, vagy a belsőépítészeti elképzelések, díszítő és dekorációs munkák kivitelezése (íves felületek, boltívek kialakítása). Az épített szekrények, polcrendszerek, rejtett világítás kivitelezése vagy a csővezetékek esztétikai takarása szintén nem akadály, ahogyan a nyílászárók beépítése, vagy a teljes festés sem. Mi több: igény esetén a fenti munkálatokhoz cégünk beszerzi és helyszínre szállítja az anyagokat, hogy Önnek erre se legyen gondja. Kérje ajánlatunkat!

 

Kőműves munkák

Alapozástól a falazásig, vakolástól a koszorúig bármilyen kőművesmunkát elvégzünk. Pontosan, hatékonyan! Kérje ajánlatunkat!

 

Lakatos munkák

Kerítés, korlát, rács, fém bejárati- és lépcsőházajtók: a legapróbbtól a legnagyobbig elvégezzük a szükséges lakatosmunkákat - méghozzá a legnagyobb hozzáértéssel. Kérje ajánlatunkat!

 

Burkolás

Hideg- és melegburkolás, kiváló minőségben. Járólap, csempe, laminált padló, PVC padló, stb... Csak képzelje el, és mi megvalósítjuk! Kérje ajánlatunkat!

 

Homlokzati hőszigetelés

Polisztirolos, grafitos, kőzetgyapotos rendszerek teljes kivitelezése garanciával, magánszemélyeknek, társasházaknak, cégeknek egyaránt. Kedvezményes anyagköltség! Fix állványzat, vagy kosaras emelő! Kérje ajánlatunkat!

 

Festés-mázolás

Családi házak, társasházak, lakások, irodaházak, egyéb ingatlanok festése - mázolása - tapétázása, teljes körű garanciával. Egyedi falfestéssel tenné még impozánsabbá otthonát? Számunkra ez sem akadály! Kérje ajánlatunkat!

 

Általános épületkarbantartás

Épület átvizsgálás, karbantartási munkálatok, szakemberek és technikai berendezések biztosítása, újjáépítés, napi alkalmi feladatok elvégzése? Ne keresgéljen tovább! Kérje ajánlatunkat!

 

Bontás

Aprócska fürdőszobától a teljes épületig bármit lebontunk, kitermelünk, elszállítunk! Kérje ajánlatunkat!

Facebook oldalunk

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Amennyiben a "Ajánlat kérés" gombra kattintva nem jelenik meg a levelező programja, akkor a info@tzglobal.hu email címen tud írni vagy elérni telefonon: +36305236863
Ajánlat kérés